UUTISET

Uutiset

15.5.2018
Takaisinkutsu ORTOVOX 3+ lumivyörylähettimille,
joiden ohjelmistoversio on 2.1

Ortovox on julkaissut 15.5.2018 ennaltaehkäisevän takaisinkutsun, joka koskee ORTOVOX 3+ lumivyörylähettimiä, joiden ohjelmistoversio on 2.1.
SAFETY ACADEMY PARTNEREILTA saadun palautteen ja tarkemman tutkimuksen perusteella on havaittu, että joissakin harvoissa tapauksissa 3+ lähettimen lähetystoiminnassa ilmenee väliaikainen toimintahäiriö. Syy ongelmaan on ohjelmistoversiossa 2.1 havaittu häiriö.
Välttääksemme kaikki mahdolliset riskitilanteet, Ortovox on päättänyt takaisinkutsua kaikki 3+ lähettimet, joiden ohjelmistoversio on 2.1. Lähettimiä ei tulisi käyttää ennen kuin niihin on asennettu uusi 2.2 ohjelmistopäivitys, mikä korjaa havaitun ongelman.

Mitä lähettimiä takaisinkutsu koskee?
Tämä ennaltaehkäisevä takaisinkutsu koskee vain ORTOVOX 3+ lumivyörylähettimiä, joiden ohjelmistoversio on 2.1.
3+ lähettimet, joissa on ohjelmistoversio: 1.0, 1.1, 2.0, 2.2 – ei väliä mikä väriä – ja kaikki muut ORTOVOX lumivyörylähettimet (S1+, S1, ZOOM+) ovat takaisinkutsun ulkopuolella.

TAUSTATIETOA
Lumivyörylähettimemme käyvät läpi tarkan laadunvarmistamisprosessin ja niiden toiminta testataan useita kertoja ennen eteenpäin lähettämistä. Huolimatta Ortovoxin kokonaisvaltaisesta laaduntarkkailusta, törmäsimme tällä kertaa tilanteeseen, mitä ei ole tullut aikaisemmin esiin laadunvarmistamisprosessissa.

RATKAISU
Ongelma paikallistettiin ohjelmistoversioon 2.1 ja uusi ohjelmistoversio 2.2 korjaa ongelman.

Ortovox hoitaa päivitykset ja tarkastaa samalla laitteen muut toiminnot. Päivitystä varten laite tulee toimittaa Ortovoxille ja palautusta varten on luotu omat nettisivut, mitä kautta lähettimen palauttaminen onnistuu suoraan Ortovoxille.
Ohjeet vaihtoa varten löytyvät täältä:
www.ortovox.com/recall-3plus

Huomaathan, että palautukset alkavat 25.5. Jos sinulla on vielä reissu tiedossa, niin voit tiedustella varalähetintä osoitteesta: info@whitebalance.fi.

Pahoittelemme syvästi takaisinkutsusta aiheutuvaa vaivaa ja kiitämme teitä ymmärryksestänne ja avustanne. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiinne.

Ystävällisin terveisin,
Ortovox team ja WhiteBalance Oy